STOP MOTION 4t 2021

Categories: General.

Els alumnes de 4t han realitzat un curtmetratge amb la tècnica de l’stop motion o animació fotograma a fotograma. Aquesta tècnica consisteix en animar un personatge imatge a imatge, amb petits moviments que anem fotografiant per després unir-los i generar una seqüència de moviment. Ho han fet amb personatges de playmobil i creant ells mateixos els decorats i fons.

S’han organitzat per grups i han escrit el guió literari. Després han escrit i dibuixat l’storyboard, que els ha servit de guia a l’hora de fer les fotografies. Finalment han fet el muntatge de música i títols.

Ha estat súper interessant per a ells anar revisant tot el procés per comprovar si la creació funcionava. Amb aquesta activitat han desenvolupat les seves competències creatives i tecnològiques, i a més, han fet un bon treball en grup.

Aquí en teniu uns exemples.