Sortida 3r Mas Badia 2021

Categories: 3r Trimestre, Cicle Mitjà, i General.

El dimecres 24 de març els alumnes de 3r vam visitar la fundació Mas Badia,  a la tallada d’Empordà. Aquesta fundació té com a objectiu la realització d’activitats d’experimentació agrícola que permetin millorar i orientar l’agricultura de la província de Girona, és a dir, buscar quines són les millors maneres per conrear diferents productes per obtenir millors resultats.

Una de les tècniques que ens van explicar va ser l’empelt, que consisteix a aprofitar un tronc d’un arbre ja “vell” que no dóna gaire  fruit i  “enganxar” una branca d’un arbre “jove”. Així s’aprofita la fortalesa del tronc per que el nou arbre resisteixi malalties i les inclemències del temps, i a la vegada, la fortalesa de l’arbre jove permet que s’obtinguin més fruits.

També vam fer el joc del Tabú, on havíem de donar unes pistes, sense poder dir unes paraules, per endevinar de quin fruit o aliment es tractava. Les persones que donaven les pistes feien veure que eren un pagès, un cuiner o un dietista, i per adornar-ho ens vam disfressar una mica.  Va ser molt divertit.

Per dinar vam anar a dinar a l’Escala, al parc de la Plaça Catalunya i vam jugar molt i molt. Ens ho vam passar d’allò més bé!!!!!