2n – L’univers

Categories: 2n, 2n Trimestre, Activitats, Cicle Inicial, Primària, i Projectes.

Aquest mes de gener l’alumnat de 2n hem fet el projecte de l’Univers. El repte era construir un lapbook. Vam haver de buscar què era un lapbook, quines parts tenia,… mica en mica vam anar descobrint moltes coses sobre l’univers i vam realitzar diverses activitats per posar dins.

A les imatges podreu veure:

– Portada: Dibuix d’astronauta amb fotografia, títol i dibuix del planeta Terra Kawaii

– Interior: Astronauta amb missatge “si jo fos astronauta”, curiositats en anglès, manualitat de les fases de la Lluna, Jo en el món, diari de l’astronauta amb reflexions i escrits sobre tot allò que hem anat aprenent, carnet d’astronauta aconseguit per les diverses activitats d’E.F. fetes, acordió amb informació dels planetes del Sistema Solar en castellà, desplegable amb informació sobre l’origen de l’univers “Big Bang” i manualitat sobre els moviments de la Terra.

També hem realitzat altres activitats, hem mirat vídeos i hem fet tres robots amb Lego WeDo (satèl·lit, robot espia i Milo, el robot espacial).