5è. PLE INFANTIL A L’AJUNTAMENT DE SARRIÀ DE TER

Categories: Cicle Superior, Primària, i Sortides.

Els alumnes de 5è de l’Escola Montserrat hem anat fins a la sala noble de l’edifici del Coro, a la plaça de la Font de Sarrià, per participar en el tradicional Ple Infantil. Enguany s’ha hagut de celebrar al Coro perquè la Sala de Plens de l’Ajuntament s’està pintant i arreglant per l’inici de la nova legislatura. Cadascú de nosaltres ha representat un paper: l’alcaldessa, els regidors de l’equip de govern, els regidors de l’oposició i el poble, que feia de públic del ple. Allà hem simulat un ple com els de veritat, com els que fan a l’Ajuntament de Sarrià de Ter, amb propostes, esmenes i votacions. Ja feia dies que ho treballàvem a l’escola i tots nosaltres ens hem pogut fer una idea de com és la feina de l’alcalde i els regidors d’un ajuntament.

Al Coro ens ha rebut l’alcalde, en Narcís Fajula. Un cop acabat el ple infantil ens ha contestat totes les preguntes i peticions que ens hem formulat al ple i totes les que li hem fet de més, moltes d’elles interessant-nos pel nou Institut. Després hem anat cap a l’Ajuntament a fer una visita per veure d’aprop les seves dependències. Ha estat molt interessant.