Itinerari d’ alimentació i activitat física:GIMCANA DE LA DIETA MEDITERRÀNIA

Categories: 2n Trimestre i Cicle Mitjà.

El dimarts 4 d’ abril, els alumnes de 4rt vam concloure l’itinerari d’ alimentació i activitat física promoguda per l’ajuntament de Girona. Primer vam fer una taller sobre la piràmide dels aliments, després vam fer  sessions de rugby, i per finalitzar hem fet la gimcana. En aquesta cloenda, ens hem reunit a la plaça Salvador Espriu (davant del mercat del Lleó) per fer 9 jocs d’ alimentació: fer brotxetes de fruites, joc d’ aliments saludables, fer suc de pastanaga, plantar una pastanaga, cigrons amb oli,etc. Ha estat molt divertit i sobre tot saludable. També vam realitzar un taller de menjar saludable amb en Noel.

Alumnes de 4rt

Taller alimentació

Rugby

Ginkama Mediterrània

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *