MILLORA I CONSERVACIÓ DEL PATRIMONI NATURAL I CULTURAL

APADRINEM ESCULTURES

El Projecte “Apadrinem Escultures”, convida als nens i nenes a apropar-se al parc escultòric del nostre poble, Sarrià de Ter, i fa que des de petits, es responsabilitzin directament d’una part del patrimoni públic, que el valorin, l’estimin, i en tinguin cura. Cada cicle n’apadrina una, (s’ha procurat que sigui adequada a l’edat i es manté assignada al cicle) i en té  cura per mitjà d’actuacions diverses.

Llegir més »

APADRINAMENT ARBRES DEL PATI

Cada cicle observa, estudia i apadrina un arbre de tal manera que al final de primària pugui conèixer i respectar totes i cadascuna de les espècies d’arbres i plantes que tenim a l’escola.

Llegir més »

ITINERARIS DE L'ENTORN

Des de P3 a 6è, per tal de potenciar l’observació directa, l’experimentació i conèixer les principals riqueses de l’entorn de l’escola , realitzem diferents itineraris de manera sistemàtica al llarg del curs. Cada cicle segueix un recorregut diferent en funció de l’edat dels alumnes.

Llegir més »

HORT ESCOLAR

A l’escola Montserrat es porta a terme el treball de l’hort  per tal d’oferir a l’alumnat  una educació mediambiental, basada en la cura, respecte i defensa de la natura.

Llegir més »