MILLORA I CONSERVACIÓ DEL PATRIMONI NATURAL I CULTURAL

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

APADRINEM ESCULTURES

El Projecte “Apadrinem Escultures”, convida als nens i nenes a apropar-se al parc escultòric del nostre poble, Sarrià de Ter, i fa que des de petits, es responsabilitzin directament d’una part del patrimoni públic, que el valorin, l’estimin, i en tinguin cura. Cada cicle n’apadrina una, (s’ha procurat que sigui adequada a l’edat i es manté assignada al cicle) i en té  cura per mitjà d’actuacions diverses.

Llegir més »

APADRINAMENT ARBRES DEL PATI

Cada cicle observa, estudia i apadrina un arbre de tal manera que al final de primària pugui conèixer i respectar totes i cadascuna de les espècies d’arbres i plantes que tenim a l’escola.

Llegir més »

ITINERARIS DE L'ENTORN

Des de P3 a 6è, per tal de potenciar l’observació directa, l’experimentació i conèixer les principals riqueses de l’entorn de l’escola , realitzem diferents itineraris de manera sistemàtica al llarg del curs. Cada cicle segueix un recorregut diferent en funció de l’edat dels alumnes.

Llegir més »

HORT ESCOLAR

A l’escola Montserrat es porta a terme el treball de l’hort  per tal d’oferir a l’alumnat  una educació mediambiental, basada en la cura, respecte i defensa de la natura.

Llegir més »