PROJECTES

ESCOLA VERDA

L’escola Montserrat, educa globalment, preocupant-se de la formació integral dels seus alumnes, de fomentar valors, de fer prendre consciència dels drets i deures com a consumidor responsable i defensor del medi ambient.

Llegir més »

BIBLIOTECA

La Biblioteca és una aula polivalent per realitzar activitats diverses i reunions quan s’escau. Procurem que sigui un entorn tranquil i relaxat on els alumnes hi estiguin a gust, fent els deures o buscant informació als llibres o als ordinadors.

Llegir més »
null

PELE/AICLE

L’Escola Montserrat porta a terme diferents projectes per potenciar l’aprenentatge de la llengua anglesa, entre ells la introducció de l’anglès a P4 i l’AICLE (Aprenentatge Integrat de Continguts en Llengua Anglesa) a Cicle Superior.

 

Llegir més »

CIUTADANIA

Dins el Projecte d’Educació per la Ciutadania es segueixen els tres eixos de la PAU, la COEDUCACIÓ i els DRETS HUMANS, per així conscienciar de la importància dels petits esforços diaris per fomentar una bon desenvolupament dels futurs ciutadans i ciutadanes.

Llegir més »

REUTILITZACIÓ DELS LLIBRES

Aquest projecte, a més de cobrir l’objectiu general de produir un estalvi del pressupost de llibres a totes les famílies, té una finalitat educativa: l’estalvi de recursos, l’intercanvi, la cura dels materials i el reciclatge.

Llegir més »

PLA CATALÀ ESPORT ESCOLAR

El Pla pretén posar a l’abast de tots els alumnes de primària i secundària la pràctica d’activitats físiques i esportives, i aprofitar el gran potencial d’aquestes activitats per contribuir a la formació personal i cívica dels nostres infants i joves.

Llegir més »

PROJECTE IPAD

Una de les prioritats de la nostra escola és l’aplicació de les noves tecnologies per la millora de la gestió de l’ensenyament i dels processos d’aprenentatge. Les tauletes faciliten l’assoliment d’aquests processos i el treball de continguts.

Llegir més »

PROJECTES AUDIOVISUALS

Projecte basat en aconseguir augmentar progressivament la competència en comunicació audiovisual del nostre alumnat, assegurant un nivell elevat de la mateixa en el moment d’acabar la Primària, d’acord amb el Projecte Lingüístic del centre.

Llegir més »

PROJECTE EDUCACIÓ PER LA SALUT

Activitas de promoció amb els alumnes de l’escola en relació a:  alimentació, salut i hàbits saludables.

Llegir més »

AULA DE CIÈNCIES

L’aula de ciències és un espai comú a l’escola on l’alumnat del centre porta a terme activitats i experiments.

Llegir més »
null

PROGRAMA D'EDUCACIÓ DE LA CREATIVITAT

Millorar la capacitat creativa per a generar idees i descobrir el propi talent, indispensable pels nostres fills en un món amb canvis constants.

Llegir més »