5è. SORTIDA A SANT DANIEL

Categories: Cicle Superior, Entorn, Primària, i Projectes.

El passat dilluns 13 de maig els alumnes de 5è de l’escola Montserrat vam anar a conèixer de més aprop la Vall de Sant Daniel, el paratge natural del costat de Girona.

Aquesta sortida va ser molt profitosa, perquè a banda de poder conèixer moltes més coses i curiositats de la Vall de Sant Daniel, com ara llegendes de les fonts, curiositats del monestir o els animals que hi habiten,  vam aprofitar també per a realitzar les grabacions dels nostres reportatges, el producte final del projecte de medi.

Ens vam repartir en grups i cadascú de nosaltres va treballar sobre un o dos temes: clima i paisatge, camps de conreu, fauna i flora i el riu el bosc de ribera. Dins de cada grup hi havia un/a reporter/a, un/a director/a, un/a càmera i un/a expert/a sobre el tema que ens tocava. Aquí en teniu dos exemples:

VIDEO 1

VIDEO 2

Va ser genial poder anar a la mateixa Vall de Sant Daniel i aprendre-ho tot de la mà de dos experts de veritat: en Cesc i en Marc!