Colònies de 6è a cala Canyelles de Lloret de Mar

Categories: 3r Trimestre, Cicle Superior, Primària, i Sortides.

Els dies 16, 17 i 18 de maig els nens i nenes de Cicle Superior vam anar de colònies a Cala Canyelles de Lloret de Mar.

El temps ens va acompanyar i vam poder fer totes les activitats aquàtiques previstes tals com: el xurro, patins, esquí aquàtic, piragua, immersió a la piscina, barca ràpida, i a les nits, durant el temps lliure, qui volia també podia anar a banyar-se a la piscina. Les habitacions eren de 7 o 8 alumnes amb bany, alguns amb una mica de desordre,  el menjar era molt bo, variat i podíem repetir, els monitors molt simpàtics i amables, ens ajudaven a cada activitat.

Ens van passar els tres dies molt ràpid, molt divertits i vam fer amics d’altres escoles,  HI VOLEM TORNAR!!!

Alumnes de 6è