A 1r fem titelles

Categories: 2n Trimestre, Activitats, Cicle Inicial, i Primària.

Per tal de treballar el diàleg amb els nens i nenes de 1r han dissenyat i creat una titella a plàstica. També han fet el seu propi escrit i l’han representat amb un teatret. S’ho han passat molt bé i han treballat molt. Aquesta activitat també els ha ajudat a treballar l’expressió oral, modular el to de veu i vocalitzar correctament.
Llegeix més

Esmorzar de dijous gras – Cicle Inicial

Categories: 2n Trimestre, Activitats, Cicle Inicial, Festes, General, i Primària.

Per dijous gras els nens i nenes de Cicle Inicial vam organitzar esmorzars cooperatius. Volíem anar a la Cooperativa però feia tan mal temps que ens vam quedar a l’escola. Vam treure totes les taules i cadires, vam estirar les estovalles i vam preparar un bon esmorzar. Tot estava boníssim!!!!
Llegeix més

El PH de l’aigua

Categories: 2n Trimestre i Cicle Mitjà.

Hem fet un experiment per mesurar el pH de l’ aigua de l’escola . Es tractava de triturar col lombarda barrejada amb 100ml. d’alcohol. Després aixafàvem la pasta resultant dins d’ un colador i el suc que en sortia el posàvem dins d’ un tub d’ assaig amb l’ ajuda d’ una pipeta. Hem comparat el color del líquid que hem obtingut amb una escala del pH de l’ aigua i el nostre resultat és 7/7,5 , el pH correcte per la nostra salut!!!
Llegeix més

Observació dels pulmons d’un xai

Categories: 2n Trimestre i Cicle Mitjà.

Hem observat com són els pulmons d’ un xai. Tenen les mateixes parts que els pulmons humans! Hem vist la tràquea i els seus anells, els dos bronquis, el pulmons per dins on hi havia uns tubs petits blancs, els bronquíols. També hem col·locat un tub per la tràquea i hem bufat simulant la respiració. Els pulmons s’inflaven quan bufàvem i es desinflaven quan deixàvem de fer-ho imitant així els moviments d’ inspiració i expiració.
Llegeix més