EXPERIMENTEM AMB LES TAULES DE LLUM

Categories: P3.

A LA CLASSE HEM JUGAT AMB LES TAULES DE LLUM I HEM FET SERVIR MATERIALS. AQUESTS SÓN DE DIFERENTS FORMES I COLORS, LLETRES I NÚMEROS TRANSLÚCIDS, GOTS I PEDRETES DE COLORS I NINOS PETITS. HEM OBSERVAT QUE LA LLUM PASSA A TRAVÉS D’ELLS, I ELS COLORS ES FAN MÉS INTENSOS I BRILLANTS.  
Llegeix més

DESCOBRIM LES RAMPES

Categories: P3.

A CIÈNCIES VÀREM MUNTAR UN CIRCUIT DE RAMPES PER LES PILOTES AMB DIFERENTS DESNIVELLS. ACOMPANYÀVEM LES PILOTES AMB LA MÀ, AL COMENÇAMENT DE LA RAMPA, I OBSERVÀVEM COM A LES MÉS INCLINADES LES PILOTES RODOLAVEN MÉS RÀPID.  
Llegeix més

P3: A L’HIVERN… FEM NEU

Categories: P3.

AQUEST HIVERN HEM APRÈS A FER NEU. HEM VIST QUE ERA DE COLOR BLANC I TENIA UNA TEXTURA MOLT SUAU. COM QUE N’HEM FET MOLTA L’HEM POSAT AL NOSTRE CALAIX D’EXPRERIMENTACIÓ ON ANEM A JUGAR AMB DIFERENTS ESTRIS: CULLERETES DE DIFERENTS MIDES, GOTS, TUBS DE CARTRÓ … ENS AGRADA MOLT I ENS HO PASSEM MOLT BÉ.  
Llegeix més

P3: CELEBREM EL CARNAVAL I EL DIJOUS GRAS!

Categories: P3.

EL MES DE FEBRER A L’ESCOLA VAM CELEBRAR EL CARNAVAL. EL REI CARNESTOLTES ENS VA DIR QUE UN DIA HAVÍEM DE VENIR DISFRESSATS DE CASA. MIREU QUIN GOIG QUE FEM! TAMBÉ VAM CELEBRAR EL DIJOUS GRAS AMB UNA BERENADA AL PATI DE L’ESCOLA AMB TOTS ELS/LES COMPANYS/ES D’EDUCACIÓ INFANTIL. VAM MENJAR UNA COSA MOLT BONA AMB UNA MICA DE XOCOLATA.
Llegeix més

P4 CARNAVAL

Categories: P4.

COM SEMPRE PER AQUESTES DATES, VA VENIR A VISITAR-NOS EL SENYOR CARNESTOLTES I ENS VA DONAR UNES CONSIGNES PERQUÈ AQUESTA SETMANA FOS DE LES MÉS DIVERTIDES! VAM VENIR AMB LA ROBA DEL REVÉS, AMB UNA DISFRESSA DE CASA I TOTS DEL MATEIX COLOR! I PER ACABAR, UN BERENAR DE DIJOUS LLARDER BONÍSSIM! VAM RIURE MOLT!!!  
Llegeix més