VISITA A L’HORT

Categories: General.

ELS ALUMNES D’EDUCACIÓ INFANTIL HEM ANAT A FER UNA VISITA A L’HORT. EN DAVID ENS HA ENSENYAT PLANTES, VERDURES, HORTALISSES, FRUITES, FLORS, ETC. HEM TASTAT PÈSOLS CRUS I UNS PÈTALS DE FLORS AMB DIFERENTS GUSTOS, D’ALL PER EXEMPLE. HEM APRÈS MOLTES COSES QUE NO SABÍEM I ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!  
Llegeix més

SORTIDA ENTORN P3

Categories: General.

ELS NENS I NENES DE P3 VAM FER UNA SORTIDA PER L’ENTORN DE L’ESCOLA. VAM VEURE DIFERENTS ARBRES (PI, ALSINA, ROURE), VAM TOCAR LES SEVES FULLES I L’ESCORÇA, VAM COLLIR PINYES, ETC. QUÈ DIVERTIDA VA SER LA SORTIDA I QUANTES COSES VAM APRENDRE!  
Llegeix més

ESCOLA DE NATURA DE BANYOLES

Categories: P4.

ELS ALUMNES DE P4 VAM ANAR A L’ESCOLA DE NATURA DE BANYOLES. VAM DESCOBRIR L’ESTANY AMB ELS 5 SENTITS AMB EL SUPER 5. VAM CONÈIXER EN BLAUET, ELS ANIMALS DE L’ESTANY, TASTAR L’AIGUA DOLÇA I AIGUA SALADA, CAMINAR AMB ELS ULLS TAPATS, TOCAR L’ESCORÇA DELS ARBRES, … ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ!
Llegeix més

COLÒNIES MAS SURO

Categories: p5.

ELS ALUMNES DE P5 VAM ANAR DE COLÒNIES A SANT GREGORI, A MAS SURO. DURANT EL CURS HEM TREBALLAT LES ABELLES I ALLÀ EN VAM APRENDRE MOLTES COSES MÉS. TAMBÉ VAM VEURE ANIMALS DIFERENTS. VA SER UNA EXPERIÈNCIA INCREÏBLE I VAM PASSAR-NOS-HO PIPA!  
Llegeix més

TALLER MONA DE PASQUA

Categories: p5.

ELS ALUMNES DE P5 VAM TENIR L’OPORTUNITAT DE FER UN TALLER DE MONES DE PASQUA. ENS VA VENIR A VISITAR EN NOEL I ENS VA ENSENYAR COM ES FAN. VAM PREPARAR UNES MADUIXES AMB XOCOLATA, UNES PIRULETES DE XOCOLATA I DUES MONES. ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ I ENS VA AGRADAR MOLT!  
Llegeix més

VISITA A L’AEROPORT

Categories: p5.

ELS NENS I NENS DE P5 HEM ANAT D’EXCURSIÓ A L’AEROPORT. ENS HAN ENSENYAT COM FACTURAR UNA MALETA, LA PLATAFORMA, LA PORTA D’EMBARCAMENT, LES CINTES TRANSPORTADORES DE LES MALETES, ETC. TAMBÉ HEM POGUT VEURE COM APARCAVA UN AVIÓ AMB L’AJUDA D’UNA SENYALADORA, I DESPRÉS ENS HA DEIXAT TOCAR LES PALES I FER-HO NOSALTRES! I TAMBÉ HEM VIST UN DELS FALCONS QUE TENEN A L’AEROPORT. ENS HAN EXPLICAT PER QUÈ ELS TENEN, LA FEINA QUE FAN. ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ I ENS HA AGRADAT MOLT VEURE AVIONS DE TAN A PROP!  
Llegeix més

LLETRA LLIGADA

Categories: p5.

ELS NENS I NENES DE P5 ESTEM TREBALLANT LA LLETRA LLIGADA AMB DIFERENTS TÈCNIQUES: PLASTILINA, FARINA, SUCRE, LLEGUMS, BOTONS, … TAMBÉ LA RESSEGUIM SOBRE UNES PLANTILLES, A LA PISSARRA AMB RETOLADORS, I L’APRENEM TOT RESSEGUINT-LA ALS IPADS. L’ANEM PRACTICANT DURANT LA SETMANA I ENS AGRADA MOLT!    
Llegeix més