COLÒNIES MAS SURO

Categories: p5.

ELS ALUMNES DE P5 VAM ANAR DE COLÒNIES A SANT GREGORI, A MAS SURO. DURANT EL CURS HEM TREBALLAT LES ABELLES I ALLÀ EN VAM APRENDRE MOLTES COSES MÉS. TAMBÉ VAM VEURE ANIMALS DIFERENTS. VA SER UNA EXPERIÈNCIA INCREÏBLE I VAM PASSAR-NOS-HO PIPA!  
Llegeix més

TALLER MONA DE PASQUA

Categories: p5.

ELS ALUMNES DE P5 VAM TENIR L’OPORTUNITAT DE FER UN TALLER DE MONES DE PASQUA. ENS VA VENIR A VISITAR EN NOEL I ENS VA ENSENYAR COM ES FAN. VAM PREPARAR UNES MADUIXES AMB XOCOLATA, UNES PIRULETES DE XOCOLATA I DUES MONES. ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ I ENS VA AGRADAR MOLT!  
Llegeix més

VISITA A L’AEROPORT

Categories: p5.

ELS NENS I NENS DE P5 HEM ANAT D’EXCURSIÓ A L’AEROPORT. ENS HAN ENSENYAT COM FACTURAR UNA MALETA, LA PLATAFORMA, LA PORTA D’EMBARCAMENT, LES CINTES TRANSPORTADORES DE LES MALETES, ETC. TAMBÉ HEM POGUT VEURE COM APARCAVA UN AVIÓ AMB L’AJUDA D’UNA SENYALADORA, I DESPRÉS ENS HA DEIXAT TOCAR LES PALES I FER-HO NOSALTRES! I TAMBÉ HEM VIST UN DELS FALCONS QUE TENEN A L’AEROPORT. ENS HAN EXPLICAT PER QUÈ ELS TENEN, LA FEINA QUE FAN. ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ I ENS HA AGRADAT MOLT VEURE AVIONS DE TAN A PROP!  
Llegeix més

LLETRA LLIGADA

Categories: p5.

ELS NENS I NENES DE P5 ESTEM TREBALLANT LA LLETRA LLIGADA AMB DIFERENTS TÈCNIQUES: PLASTILINA, FARINA, SUCRE, LLEGUMS, BOTONS, … TAMBÉ LA RESSEGUIM SOBRE UNES PLANTILLES, A LA PISSARRA AMB RETOLADORS, I L’APRENEM TOT RESSEGUINT-LA ALS IPADS. L’ANEM PRACTICANT DURANT LA SETMANA I ENS AGRADA MOLT!    
Llegeix més

L’HIVERN

Categories: p5.

ELS  NENS  I  NENES  DE  P5  HEM  ESTAT  TREBALLANT  L’HIVERN.  HEM  ANAT  A  OBSERVAR  QUÈ  ELS  HI  PASSAVA  ALS  ARBRES.  HEM  VIST  QUE  TENEN  LES  BRANQUES  SENSE  FULLES,  BRANQUES  LLARGUES  I  CURTES,  GRUIXUDES  I  PRIMES… DESPRÉS  ELS  HEM  DIBUIXAT  I  CONTRUIT  AMB  PALS,  PLASTILINA, MONGETES,  CONTRUCCIONS,  PASTA… AL  FINAL  HEM  FET  UN  DIBUIX  MOLT  BONIC!
Llegeix més

TIÓ

Categories: p5.

AL DESEMBRE VAM ANAR A BUSCAR EL TIÓ I EL VAM TROBAR PEL PATI DELS NENS GRANS! QUAN LI VAM CANTAR LA CANÇÓ I PICAR, ENS VAM EMPORTAR UN PAQUET DE LLAMINADURES CADASCÚ.
Llegeix més