COLÒNIES P5

Categories: p5.

AQUEST ANY HEM ANAT DE COLÒNIES A CAN SOLÀ. PORTAR LA MALETA, EL SAC DE DORMIR I PASSAR UNA NIT AMB ELS NOSTRES AMICS HA SIGUT TOTA UNA AVENTURA! VAM FER JOCS DE CONEIXENÇA, UN JOC PISTES PELS BOSCOS DEL VOLTANT DE LA CASA, MANUALITATS, INTERPRETACIÓ D’UNA OBRA DE TEATRE, TIR AMB CERVATANA, DISCOTECA, … ESTEM A PUNT PER TORNAR A REPETIR!!!!  
Llegeix més

BIBLIOTECA P3

Categories: P3.

AL NOSTRE POBLE TENIM UNA BIBLIOTECA MOLT GRAN I BONICA QUE HEM POGUT VISITAR. AQUÍ ENS HAN ENSENYAT COM FUNCIONA I QUINS LLIBRES PODEM TROBAR ELS NENS I NENES QUE SOM MÉS PETITONS. TENIM UNA SALA AMB TAULES I CADIRES PER PODER SEURE I MIRAR CONTES TRANQUIL·LAMENT. N’HEM VIST QUE N’HI HA MOLTS I DE MOLTES TEMÀTIQUES DIFERENTS. A MÉS, ENS HAN EXPLICAT UN CONTE MOLT DIVERTIT!
Llegeix més

P4 COVES DE SERINYÀ

Categories: P4.

ELS ALUMNES DE P4 HEM ANAT D’EXCURSIÓ A LES COVES DE SERINYÀ PER APRENDRE UNA MICA MÉS COM VIVIEN ELS PREHISTÒRICS. HEM VISITAT LES COVES, HEM FET FOC, HEM PINTAT UNA COVA AMB PINTURES RUPESTRES, HEM FET COLLARETS AMB PETXINES, I ENS HAN EXPLICAT MOLTES COSES DE LA VIDA D’ABANS QUE ENS HA DEIXAT AL·LUCINATS. ENS HA AGRADAT MOLTÍSSIM! I DINAR TOTS JUNTS ASSEGUTS A L’HERBA HA SIGUT MOLT DIVERTIT!
Llegeix més

SORTIDA AEROPORT P5

Categories: p5.

EL DIA 9 D’ABRIL VAM PASSAR UN MATÍ MOLT DIVERTIT I EMOCIONANT A L’AEROPORT DE GIRONA. EN ARRIBAR ENS VAM POSAR UNES ARMILLES GROGUES I UNA TARGETA IDENTIFICATIVA AMB ELS NOSTRES NOMS COM LES DELS TREBALLADORS D’ALLÀ. ENS VAN ENSENYAR “LA ZONA TERRA”, QUE ÉS ON HEM D’ANAR A EMBARCAR QUAN VULGUEM VIATJAR I ON HEM DE COL·LOCAR LES MALETES. DESPRÉS VAM ANAR A LA “ZONA AIRE” QUE ÉS LA PISTA ON HI HA ELS AVIONS. VÀREM TENIR LA SORT DE VEURE ATERRAR I ENLAIRAR ALGUNS AVIONS. FAN MOLT DE SOROLL!! ENS VA AGRADAR MOLT CONÈIXER L’ÀLIGA QUE TÉ CURA
Llegeix més

EXPERIMENTEM AMB LES TAULES DE LLUM

Categories: P3.

A LA CLASSE HEM JUGAT AMB LES TAULES DE LLUM I HEM FET SERVIR MATERIALS. AQUESTS SÓN DE DIFERENTS FORMES I COLORS, LLETRES I NÚMEROS TRANSLÚCIDS, GOTS I PEDRETES DE COLORS I NINOS PETITS. HEM OBSERVAT QUE LA LLUM PASSA A TRAVÉS D’ELLS, I ELS COLORS ES FAN MÉS INTENSOS I BRILLANTS.  
Llegeix més

DESCOBRIM LES RAMPES

Categories: P3.

A CIÈNCIES VÀREM MUNTAR UN CIRCUIT DE RAMPES PER LES PILOTES AMB DIFERENTS DESNIVELLS. ACOMPANYÀVEM LES PILOTES AMB LA MÀ, AL COMENÇAMENT DE LA RAMPA, I OBSERVÀVEM COM A LES MÉS INCLINADES LES PILOTES RODOLAVEN MÉS RÀPID.  
Llegeix més