COLÒNIES P5

Categories: p5 i SORTIDES.

HOLA FAMÍLIES!! JA HEM TORNAT DE COLÒNIES!! AQUÍ TENIU UN RECULL DE FOTOS PERQUÈ PUGUEU VEURE COM HEM GAUDIT I HEM APRÈS!! HEM FET UNS TALLERS AMB UNS MONITORS MOLT I MOLT SIMPÀTICS, ON HEM POGUT VEURE: COM FEIEN FOC, HEM REALITZAT PINTURES RUPESTRES, EINES DE SÍLEX … IGUAL QUE ELS HOMES PREHISTÒRICS!!!! TAMBÉ HEM GAUDIT MOLT COMPARTINT MOMENTS AMB ELS COMPANYS I LES SENYORETES. PASSAR UNA NIT FORA TAMBÉ ENS HA AGRADAT!!! ESPEREM QUE US AGRADIN LES FOTOS!!!!                                          
Llegeix més

VISITA A L’HORT

Categories: General.

ELS ALUMNES D’EDUCACIÓ INFANTIL HEM ANAT A FER UNA VISITA A L’HORT. EN DAVID ENS HA ENSENYAT PLANTES, VERDURES, HORTALISSES, FRUITES, FLORS, ETC. HEM TASTAT PÈSOLS CRUS I UNS PÈTALS DE FLORS AMB DIFERENTS GUSTOS, D’ALL PER EXEMPLE. HEM APRÈS MOLTES COSES QUE NO SABÍEM I ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!  
Llegeix més

SORTIDA ENTORN P3

Categories: General.

ELS NENS I NENES DE P3 VAM FER UNA SORTIDA PER L’ENTORN DE L’ESCOLA. VAM VEURE DIFERENTS ARBRES (PI, ALSINA, ROURE), VAM TOCAR LES SEVES FULLES I L’ESCORÇA, VAM COLLIR PINYES, ETC. QUÈ DIVERTIDA VA SER LA SORTIDA I QUANTES COSES VAM APRENDRE!  
Llegeix més

ESCOLA DE NATURA DE BANYOLES

Categories: P4.

ELS ALUMNES DE P4 VAM ANAR A L’ESCOLA DE NATURA DE BANYOLES. VAM DESCOBRIR L’ESTANY AMB ELS 5 SENTITS AMB EL SUPER 5. VAM CONÈIXER EN BLAUET, ELS ANIMALS DE L’ESTANY, TASTAR L’AIGUA DOLÇA I AIGUA SALADA, CAMINAR AMB ELS ULLS TAPATS, TOCAR L’ESCORÇA DELS ARBRES, … ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ!
Llegeix més

COLÒNIES MAS SURO

Categories: p5.

ELS ALUMNES DE P5 VAM ANAR DE COLÒNIES A SANT GREGORI, A MAS SURO. DURANT EL CURS HEM TREBALLAT LES ABELLES I ALLÀ EN VAM APRENDRE MOLTES COSES MÉS. TAMBÉ VAM VEURE ANIMALS DIFERENTS. VA SER UNA EXPERIÈNCIA INCREÏBLE I VAM PASSAR-NOS-HO PIPA!  
Llegeix més

TALLER MONA DE PASQUA

Categories: p5.

ELS ALUMNES DE P5 VAM TENIR L’OPORTUNITAT DE FER UN TALLER DE MONES DE PASQUA. ENS VA VENIR A VISITAR EN NOEL I ENS VA ENSENYAR COM ES FAN. VAM PREPARAR UNES MADUIXES AMB XOCOLATA, UNES PIRULETES DE XOCOLATA I DUES MONES. ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ I ENS VA AGRADAR MOLT!  
Llegeix més